კერძები ბოსტნეულისაგან წვეულებისთვის ყოველთვის სამეფო კერძს ვამზადებ: ფარშირებული ყაბაყი 2019, 14 დეკემბერი, 12:39 ფარშირებული, ღუმელში გამომცხვარი ყაბაყი დიდებული ვარიანტია, რომელიც გემოს უნიკალურ კომბინაციას წარმოადგენს.
![]() ![]() ფარშირებული ყაბაყის მოსამზადებლად შემდეგი პროდუქტები დაგჭირდებათ: 1 ს/კ რაფინირებული ზეითუნის ზეთი. ნახევარი ხახვი. გაასუფთავეთ და მცირე კუბებად დაჭერით. მსხვილი ზომის 4 ყაბაყი. ბოსტნეული შუაზე გაჭერით. 1 ჭიქა პომიდვრის კეტჩუპი ან სხვა სოუსი. 2 კბილი ნიორი. მარილი 1 ჭიქა ყველი რიკოტა 200 გრ ძროხის ფარში დაფქული შავი წიწაკა ოხრახუში 1 ჭიქა დაქუცმაცებული ყველი მოცარელა მწიკვი წითელი წიწაკა მომზადება: 1. წინასწარ ღუმელი 170 გრადუსამდე გააცხელეთ. ყაბაყს წყალი გადაავლეთ და შუაზე გაჭერით. კოვზით გული ამოიღეთ. ![]() ![]() ![]() ყაბაყის მომზადება: 1. თითოეულ გაჭრილი ყაბაყი რიკოტით დაფარეთ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() წასახემსებელი, დამარინადებული ქლიავი „გენერალი“ - ზამთრისთვის შესანახი კონსერვების ლიდერი ![]() ბიუჯეტური და ძალიან გემრიელი წასახემსებელი სადღესასწაულო სუფრაზე ![]() ცხელი ლავაშის რულეტი კარტოფილით და სოკოთი: წასახემსებელი, რომელსაც ყველაზე მეტად აქებენ ![]() სკუმბრია ბოთლში, ლამაზი, ცხიმიანი..თევზი მაღაზიაში ნაყიდს არაფრით ჩამოუვარდება ![]() 307 1-ს მოსწონს |