სიახლეები ტოპ 10 ხილი, რომლებიც იწვევს ცხიმების დაწვას ( + ფოტოები ) 2019, 9 თებერვალი, 18:51
გარგარი - საიმედო და ბოჭკოვანი პროდუქტი, რომელიც საიმედო წყაროა უცხიმო დიეტის დასაცავად.ბოჭკოვანი შთანთქავს უფრო მეტი მოცულობით წყალს და ინარჩუნებს უგემრიელეს გემოს.ავოკადო - ცნობილია როგორც ცხიმიანი ხილი, მაგრამ გვავიწყდება ის, რომ ცხიმების დაწვას უწყობს ხელს. ის შეიცავს ომეგა 9 ცხიმოვან მჟავებს მაღალი რაოდენობით.ზოგადად ყველა სახის კენკროვანს ჯანმრთელობისთვის დიდი მნიშვნელობა აქვს, მაგრამ ნაკლებადაა ცნობილი მისი როლი ცხიმების დაწვის პროცესში.მათ შორის გვირგვიროსანი კენკროვანი მოცვია, რომელიც მდიდარია ანტიოქსიდანტებით, რაც თავის მხრივ ხელს უწყობს მეტაბოლიზმის დაჩქარებას და თავის მხრივ კალორიების დაწვასაც.ქოქოსი - ბუნებრივად ტკბილი ხილი, რომელსაც ადვილად შეუძლია დააკმაყოფილოს შიმშილი. მას ასევე დატვირთული ტრიგლიცერიდების (MCTs) მოზღვავებული ოდენობა აქვს, რომელიც 30 % - ით ზრდის მეტაბოლიზმს.გრეიფუტი - გაათავისუფლებს მუცლის ქონებს და ამცირებს არარეგულირებული ქოლესტერინის დონეს.კვლევამ აჩვენა, რომ გრეიფუტს ყველა სახის დიეტაში მიუთითებენ დიეტოლოგები.ნესვი - მდიდარია ვიტამინებით. იგი შეიცავს C ვიტამინს, რომელიც ხელს უწყობს იმუნური სისტემის გაძლიერებას.ასევე მდიდარია B ვიტამინით, რომელიც ცხიმს ანადგურებს.ატამი - ეხმარება მეტაბოლურ სინდრომს, სიმსუქნეს და დიაბეტს. ის ცოტა ფრუქტოზას შეიცავს, თუმცა მწიფე ძალიან ტკბილია.ის მდიდარია ასევე ვიტამინებით 423 4-ს მოსწონს
|