საზოგადოება საინტერესო ფაქტები ყველასთვის ნაცნობ პროდუქტებზე 2017, 4 ივლისი, 12:40 ბანანი
შესაძლოა სულელურად მოგეჩვენოთ, მაგრამ კოღოები იმ ადამიანს უფრო ეტანებიან, რომელმაც ბანანი მიირთვა.
საღებავები საკვების და სასმელების წარმოებაში გამოყენებული საღებავები ბავშვებში ჰიპერაქტიურობას იწვევენ, განსაკუთრებით წითელი და ყვითელი ფერის. ყავა იცოდით, რომ ყავა კენკრაა? ამიტომ თამამად შეგიძლიათ თქვათ, რომ დილაობით კენკრის მორსს მიირთმევთ. ჩაი “გუშინდელი ჩაი გველის კბენაზე უარესია"-ამბობენ იაპონელები. ჩინელები კი წინა დღის ჩაის შხამს უწოდებენ. თაფლი 1922 წელს ტუტანხამონის აკლდამაში თაფლით სავსე ქილა აღმოაჩინეს. შესწავლის შედეგად ბიოლოგებმა დაასკვნეს, რომ თაფლი გამოსადეგად ვარგისი იყო. ყველი კამამბერი ეს ყველი უშუალოდ ვადის გასვლის თარიღთან ახლოს უნდა დააგემოვნოთ და არავითარ შემთხვევაში ვადის გასვლის შემდეგ. კვერცხი თუ კვერცხი წყალში ტივტივებს ძველია. წყლის ზედაპირზე მას აირები აჩერებენ, რომლებიც ძველი კვერცხის ნაჭუჭს შიგნით წარმოიქმნებიან. მჟავე კომბოსტო თუ ფიგურაზე ზრუნავთ და წონაში დაკლება გსურთ, მჟავე კომბოსტო სწორედ თქვენთვისაა. და ყველაზე მთავარი ღამით ნებისმიერი საჭმელი უფრო გემრიელია. 210 შეფასება არ არის
|