სასარგებლო პროდუქტები ყურძნის მარინადი ტარხუნით 2013, 6 სექტემბერი, 9:47 ყურძნის მარინადის მომზადება სახლის პირობებშიც საკმაოდ მარტივია:
ინგრედიენტები: შაქარი - 1 სუფრის კოვზი თაფლი - 1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი (თეთრი ღვინის) - 100 მლ. ყურძენი (სასურველია თეთრი) - 115 გ. ტარხუნა - რამდენიმე ფოთოლი მომზადება: შევურიოთ შაქარი და თაფლი ძმარს, მანამ, სანამ სრულად არ გაიხსნება. ჩავალაგოთ დაუზიანებელი ყურძნის მარცვლები სუფთა მინის ჭურჭელში, სადაც ყურძნის მარცვლებთან ერთად ფენებად ტარხუნის ფოთლებს ჩავალაგებთ. ამის შემდეგ დავასხათ მიღებული ბლანტი სითხე. შევინახოთ მშრალ, გრილ და ბნელ ადგილას მინიმუმ 2 კვირის განმავლობაში. აღნიშნული ინგრედიენტების 2-ჯერ მეტი რაოდენობა საკმარისი იქნება 500 მლ-იანი მინის ჭურჭელის ასავსებად. 176 7-ს მოსწონს
|