შესანახი პროდუქტები ბულგარული წიწაკის წნილი- მარტივად და სწრაფად მოსამზადებელი 2017, 2 აგვისტო, 9:58 ბულგარული წიწაკა ერთ-ერთი ყველაზე სასარგებლო პროდუქტია, ის სავსეა ვიტამინებითა და მინერალებით, წარმოგიდგენთ ბულგარული წიწაკის წნილის რეცეპტს, ამ ბოსტნეულის წნილი საოცრად გემრიელი და სასიამოვნო პროდუქტია ზამთრისთვის. ბულგარული წიწაკის წნილისთვის კი თქვენ გაგიჭირდებათ: ბულგარული წიწაკა 5კგ წყალი 1 კგ ზეთი 350მგ 15 კოვზი ძმარი შაქარი 300 გრ მარილი ოხრახუში ნიორი წყალში გახსენით შაქარი, მარილი, ზეთი და ძმარი. მოადუღეთ და შემდეგ ადუღებულ წყალში ჩაყარეთ დაჭრილი (გრძლად) ბულგარული წიწაკა და გააჩერეთ 2-5 წუთი. შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი ოხრახუში და ნიორი, კიდევ ხარშეთ რამდენიმე წუთი. შემდეგ გადაიტანეთ სტერილურ ქილებში და მოხუფეთ. (ქილა გაავსეთ ბოლომდე) საინტერესო სტატიები: როგორ მოვამზადოთ ჯემი 5 წუთში ვიტამინების დანაკარგის გარეშე სწრაფად და მარტივად მოსამზადებელი აჯიკა 911 3-ს მოსწონს
|