ნამცხვრები ნამცხვარი ,,მილიონერი" 2015, 23 ოქტომბერი, 16:23 მასალა ცომისთვის: კარაქი - 175 რგ. შაქრის პუდრი - 50 გრ. ფქვილი - 250 გრ. მასალა ტოპინგისთვის: შესქელებული რძე - 500 გრ. ყავისფერი შაქარი - 100 გრ. კარაქი - 100 გრ. შოკოლადი (70% კაკაო) - 200 გრ. მომზადება: 1. ფქვილი, შაქრის პუდრი და ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი შეურიეთ. 2. მოზილეთ ცომი და გუნდა გააკეთეთ. 4. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. 6. მიღებული მასა თანაბრად გაანაწილეთ გაციებულ ნამცხვარზე და დაფარეთ მისი ზედაპირი. 8. სუფრაზე მიტანის წინ, დაჭერით კვადრატებად. 453 6-ს მოსწონს
|