ზაფხული მოხარშული სიმინდის გარეშე თითქმის წარმოუდგენელია. გარდა იმისა, რომ არომატული და გემრიელია, მოხარშულ ჭყინტ სიმინდში უამრავი სასარგებლო ელემენტებია: В, С, D, К, РР ჯგუფის ვიტამინები, მაგნიუმი, სპილენძი, კალიუმი, რკინა, ფოსფორი და სხვ. როგორ ავარჩიოთ მოსახარშად ჭყინტი სიმინდი? იმისათვის, რათა სიმინდი რბილი და წვნიანი გამოვიდეს, საჭირო...
1-ჭ.ალუბლის კამპოტი, 100-200გრ.ალუბალი უკურკო 0, 5ჭ.შაქარი, 0, 5-ზეთი, 2ს.კ.თაფლი, 2ს.კ.კაკაო, 1ჩ.კ.ხსნადი
ყავა, 1ჩ.კ.სოდა
, 1-2ჩ.კ.დარიჩინი, ფქვილი 1.5ჩ.ჩ. მოსასხმელი შოკოლადი:4-ს.კ.კაკაო, 3ს.კ. წყალი, 2ს.კ.შაქარი-მოვადუღოთ. აურიოთ თაფლი+შაქარი+ზეთი+წვენი და დავდგათ ცეცხლზე ურიოთ სანამ შაქარი არ დადნება, ცოტა რომ გაგრილდება+სო...
|
|