მწვნალის შენახვა. ზამთარში წითელი ლობიოს შესაკმაზად დიასახლისები ხშირად ეძებენ ქონდარს, პიტნას და რეჰანს და ვერ შოულობენ, არადა მათი შენახვა საზამთროდ, არც ისე ძნელია. გადაარჩიეთ მწვანილი, გარეცხოთ, სამზარეულოში გააბით წვრილი თოკი ან ძაფი, ჩამოკიდეთ მწვანილი, ზედ გადააფარეთ დოლბანდი ან ქაღალდი და ასე გაახმეთ, შემდეგ ხელით მოსრისეთ, აურიეთ და თავდახურულ ქილა...
2013, 15 თებერვალი, 23:36
1. მოხარშეთ კარტოფილი, ასრისეთ, დაუმატეთ მარილი, გამდნარი ცხიმი, დანაყილი პილპილი და აზილეთ კარგად.
2. მოხარშეთ მწვანე ხახვი, გაწურეთ ხელით, დაჭერით ძალიან მწვრილად, შეურიეთ მარილი, წვრილად დაჭრილი და ცხიმში მოშუშული ხახვი, მწვრილად დაჭრილი ქინძი და დანაყილი წიწაკა.
3. მოხარშეთ ისპანახი, შეაგრილეთ, გაწურეთ ხელით, მოათავსეთ ფიცარზე და ძალიან წ...
|
|