მასალა:ძროხის ხორცი(სუკი)-1კილოგრამი, პომიდორი-1კილოგრამი, კარაქი- 3სუფრის კოვზი, ხახვი- 4-5თავი, მწვანილი- 3-3ძირი, მარილი გემოვნებით.
მომზადება:ქონისა და ძარღვებისგან გავანთავისუფლოთ ძროხის სუკი, გავრეცხოთ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.ჩავყაროთ ქვაბში, დავამატოთ კარაქი, ხახვი და ერთად მოვხრაკოთ, გარეცხილი პომიდორი დავმდუღროთ, კანი მოვაცილოთ, დავჭრათ და მოვათა...
2016, 25 თებერვალი, 22:23
მასალა:"ცხვრის ხორცი-1კილოგრამი, ხახვი-500გრამი, პომიდორი 1კილოგრამი, მწვანილი(სხვადასხვა) 3-3 ძირი, მარილი-გემოვნებით.
მომზადება:ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში და ოდნავ მოვშუშოთ, როცა წვენი შეაშრება, დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი.თუ ხორცი მსუქანი არ არის, დავამატოთ ცოტა კარაქი და კიდევ მოვშუშოთ.დავასხათ გაფრცქვნილი და დაჭრილი ...
2016, 28 თებერვალი, 20:55
|
|