არსებობს აზრი იმის შესახებ, რომ კულინარიაში, კვერცხის მოხარშვა, ყველაზე ადვილი პროცედურაა, თუმცა პროფესიონალი მზარეულები ასე არ თვლიან. ხშირ შემთხვევაში, მოხარშული კვერცხის ცილა მეტისმეტად ელასტიური გამოდის, ხოლო გული - მშრალი. ეს იმიტომ ხდება, რომ კვერცხის ორი სხვადასხვა სუბსტანცია - გული და ცილა, თერმული დამუშავების დროს, სხვადასხვა მიდგომას საჭიროებს: იდე...
2015, 28 ოქტომბერი, 17:21
ქვემოთ მოყვანილი ფაქტები ცხოველების შესახებ, არა მარტო საინტერესო, ზოგ შემთხვევაში, საკვირველიც კი არის. თქვენ გაიგებთ, რომ ზოგიერთი ცხოველი, ჩასახვიდან 8-12 დღეში იბადება, ზოგი ფეხმძიმედ იბადება, ზოგი საფრთხის შემთხვევაში, კვდება და საფრთხე რომ გადაივლის, ისევ ცოცხლდება...
ლომის და თეთრი დათვის ჩხუბის შემთხვევაში, თეთრი დათვი გაიმარჯვე...
2015, 28 ოქტომბერი, 11:30
|
|