არსებობს აზრი იმის შესახებ, რომ კულინარიაში, კვერცხის მოხარშვა, ყველაზე ადვილი პროცედურაა, თუმცა პროფესიონალი მზარეულები ასე არ თვლიან. ხშირ შემთხვევაში, მოხარშული კვერცხის ცილა მეტისმეტად ელასტიური გამოდის, ხოლო გული - მშრალი. ეს იმიტომ ხდება, რომ კვერცხის ორი სხვადასხვა სუბსტანცია - გული და ცილა, თერმული დამუშავების დროს, სხვადასხვა მიდგომას საჭიროებს: იდე...
2015, 28 ოქტომბერი, 17:21
სწორედ ასე უნდა უყვარდეს ყველა ქმარს ცოლი!
რთულია გულგრილად, სიყვარულითა და მზრუნველობით სავსე, ამ სურათების დათვალიერება. ქორწილების ფოტოგრაფმა მიჩიგანიდან, გადაწყვიტა, მთელი წლის მანძილზე, ყოველდღე, თითო ჩანახატი გაეკეთებინა, თავისი ოჯახური ცხოვრების შესახებ. ამ წლის მანძილზე, ბევრი ჩვენი მეგობარი გვეუბნებოდა, რომ ამ ნახატებიდან, ...
|
|