ცომეული აჩმა 2018, 1 აპრილი, 9:15 ავიღოთ 5 კვერცხი, დავამატოთ ცოტა მარილი, 2ჭ წყალი და ფქვილი რასაც სეიზელს ( ისე რომ ცომი გამოვიდეს საშუალო სისქის) ცომს ვყოფთ 8 ნაწილად. ქვაბში ავადუღოტ წყალი ჩავყაროთ მარილი. ერთ ფენას გავაბტყელებთ და დავვდებთ აჩმის ტაფაზე( წინასწარ ცხიმი წავუსვათ ტაფას), ცომს მოვასხავთ გამდნარ კარაქს და მოვაყრით ყველს. მეორე ფენას გავაბტყელებთ და ჩავაგდებთ ადუღებულ წყალში, კარგად რომ მოიხარშება ამოვიღებთ და ცივ წყალში გავავლებთ, შემდეგ კარგად გავწურავთ წყალი რომ არ შეჰყვეს. ყველა ფენას ესხმევა ცხიმი ზევიდან და მერე ყველი ეყრება. ბოლო ფენას კარგად გავაბტყელებთ და ზევიდან დავაფენთ. 38 შეფასება არ არის
|