x
image
ზაზა ძაძამია
სოკოს რაგუ ტომატით
image

შემადგენლობა:

300 გ. ქამა სოკო;
ერთი თავი ხახვი;
4 ცალი პომიდორი;
რეჰანი 1 კონა;
მარილი და პილპილი გემოვნებით





მომზადება:

გაასუფთავეთ სოკო და ხახვი, დაჭერით პომიდორი.

დიდ ტაფაში გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი, მოთუშეთ ხახვი, დაამატეთ სოკო და პომიდორი.

დაუწიეთ ცეცხლს და მოთუშეთ კიდევ 20 წთ თავდახურული, დროდადრო მოურიეთ.

დაამატეთ მარილი, პილპილი, რეჰანი და კიდევ აურიეთ.

რაგუ შეგიძლიათ მიიტანოთ ბრინჯთან ან მაკარონთან ერთად.

შეგიძლიათ ზევიდან მოაყაროთ გახეხილი ყველი.

3
2957
5-ს მოსწონს
ავტორი:ზაზა ძაძამია
ზაზა ძაძამია
2957
  
2016, 25 ივნისი, 15:51
კომენტარი ცარიელია ან წაშლილია

2015, 16 ოქტომბერი, 23:31
სოკოს პივაში თუ მოხარშავ ბევრად უკეთესია და მოხარშული სიმინდის მარცვლებიც მაგრად უხდება
2013, 21 მაისი, 17:45
კომენტარი ცარიელია ან წაშლილია

0 1 3