x
image
ზაზა ძაძამია
ღორის ხორცის მწვადი
imageშემადგენლობა:
1კგ რბილი ხორცი;
1 თავი ხახვი;
2 ჩ/კ მარილი;
1, 5 ჩ/კ შავი პილპილი.


მომზადება:


დაჭერით ხორცი 60-70გ-იან ნაჭრებად, ხახვი ნახევარრგოლებად. მოაყარეთ მარილი, პილპილი, და კარგად აურიეთ ხორცი და ხახვი.


დატოვეთ 5 სთ. ცივ ადგილას.



ხორცი წამოაცვით შამფურზე მცირე დაშორებით და შეწვით მაყალზე 15-20 წთ, შამფური გამუდმებით ატრიალეთ.


ხორცის მზადყოფნა შეამოწმეთ დანის დასმით.

4
3269
2-ს მოსწონს
ავტორი:ზაზა ძაძამია
ზაზა ძაძამია
3269
  
2017, 9 აპრილი, 10:43
კომენტარი ცარიელია ან წაშლილია

2016, 28 სექტემბერი, 20:06
ძალიან გემრიელია
2016, 25 ივნისი, 15:47
კომენტარი ცარიელია ან წაშლილია

2015, 16 ოქტომბერი, 23:29
ლიმონის წვენიც კაია ჩაბასტურმების დროს.
0 1 4