კერძები ხორცისაგან ბულგარულ წიწაკასთან ერთად მოშუშული ღორის ხორცი 2013, 15 დეკემბერი, 22:02 ![]() ინგრედიენტები: 800 გრამი ნაკლებცხიმიანი ღორის ხორცი 2 თავი ხახვი 500 გრამი ბულგარული წითელი წიწაკა 800 გრამი კონსერვირებული პამიდორი მარილი და წიწაკა გემოვნებით 3 სუფრის კოვზი კარაქი მომზადება: ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყად, ბულგარული წიწაკა-მოგრძო ნაჭრებად. სქელძირიანი ქვაბი დავდგათ ძლიერ ცეცხლზე, გავადნოთ მასში 3 სუფრის კოვზი კარაქი, ჩავყაროთ ხორცი და მოვშუშოთ 3-4 წუთი. ![]() ![]() ![]() ![]() დავამატოთ მარილი და წიწაკა. სუფრაზე მივიტანოთ ცხელი კარტოფილის პიურესთან ერთად. მიირთვით გემრიელად! ![]() 164 10-ს მოსწონს |
მიყვარს ასეთი რამეები მითუმეტეს ბულგარული წიწაკა,