x
image
gionare
იცოდით თუ არა რომ?

image

კოკა-კოლით სავსე ფინჯანში, დიდი ხნის განმავლობაში ჩვეულებრივი კვერცხი რომ გააჩერო, კვერცხის გარსი მთლიანად შეიჭმევა და დარჩება, მხოლოდ ცილა და მის შიგნით არსებული კვერცხის გული.

14
12786
14-ს მოსწონს
1-ს არა
ავტორი:gionare
gionare
12786
  
2016, 14 სექტემბერი, 13:30
კვერცხის ნაჭუჭი ხომ, ძირითადად კალციუმისაგან შედგება! ჰოდა, ეგ შხამი კოკა -კალა ასევე გამოიტანს კალცს ადამიანის ძვლებიდანაც, რაც ძალიან სახიფათოა!
2016, 29 ივნისი, 11:24
რატომ უნდა ჰქნა საერთოდ მასე? იყოს რა ის კვერცხი და როცა მოგინდება ჭამე(ეს ჩემი პირადი აზრია).
2014, 10 ნოემბერი, 14:05
ექსპერიმენტების მიზნით
ისე შენეული ჰუმანური ვერსია უფრო გამოსაყენებელია თან გემრიელი
2014, 10 ნოემბერი, 14:03
საინტერესოა არ ვიცოდი
2014, 5 ოქტომბერი, 0:10
და ჭკუათმყოფელმა ადამიანმა კოკა-კოლაში კვერცხი რატომ უნდა ჩადო? გაანებეთ ავტორის რჩევებს თავი მე გეტყვით ნამდვილ რეცეპტს: აცხელებთ ტაფას, ტეხავთ კვერცხს, და შიგთავს ათავსებთ ტაფაში 2 წუთის განმავლობაში, მოაყრით მარილს (რაღა თქმა უნდა გემოვნებით), გადმოიღებთ თეფშზე, აიღებთ ჭიქას ჩაასხავთ შიგ კოკა-კოლას, მიუსხდებით მაგიდას და დამიჯერეთ, ბევრად უფრო ნაყოფიერ შედეგს მიიღებთ.
2013, 8 ივლისი, 11:58
კოკა კოლა ლიმონმჟავას შეიცავს. ძმარში რომ ჩააგდო კვერცხი, უფრო ჩქარა მოხდება ეს ყველაფერი...
2013, 4 იანვარი, 2:20
იმიტო რო ქართული კოლა ყველანაირად უარგისია :DDD
2012, 24 ნოემბერი, 21:02
მანდ რაღაც ქიმიური რეაქციები მიდის და მაგიტო, ზუსტად რა რეაქციები არ ვიცი
2012, 24 ნოემბერი, 21:01
ეს ხო მაგარიიაა ძმარშიიც რო ჩადო მაშინაც ეგ მოსდის .. რატო ნეტა ? :D:D
2012, 26 სექტემბერი, 21:39
კაით რაა მტკნარიი ტყუილი,მეც გავაკეთე ცდაა რაპირას ბრიტვა ჩავდე კოლაში,რამდენიმე დღე,მარა არაფერი არ მოუვიდა,და ასე დამავიწყდა,1 თუ 2კვირა იქ იყოო,მერე გავხსენიი და ,შვენივრად იყოო იქქ..არაფერი არ მოსვლოდა
წინა კომენტარების ნახვა
0 0 10