ჯანმრთელი კვება როგორ გავაკეთოდ ჰამბურგერი 25_თ წუთში 2012, 13 დეკემბერი, 16:04 საქონლის მჭლე ხორცი 300 გ ღორის ქონი 40 გ ნოირი 2 კბილი დაფხვნილი ორცხობილა 3 ს.კ. ზეთი 3 ს.კ. ჰამბურგერის პური 2 ც. მდნარი ყველი 30 გ სალათის ფურცლები 2 ც. ხმელი ქინძი 1/2 ჩ.კ. პილპილი და მარილი გემოვნებით.საქონლის ხორცი, ღორის ქონი და ნიორი ორჯერ გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დაუმატეთ 3 ს.კ. წყალი, პილპილი და მარილი. მიღებული მასისგან გააკეთეთ კატლეტები, ამოავლეთ დაფხვნილ ორცხობილაში, სწრაფად დაბრუნეთ ზეთიან ტაფაზე და შემდეგ ღუმელში სრულად მომზადებამდე. კიტრი დაჭერით თხელ რგოლებად. პურები გაჭერით შუაზე. ერთ ნახევარს წაუსვით მდნარი ყველი და მოაყარეთ ხმელი ქინძი. მეორე ნახევარზე მოათავსეთ სალათის ფურცლები და კიტრის ნაჭრები. პურის ყველიან ნაჭერზე მოათაცსეთ კატლეტი და ზემოდან დაფარეთ კიტრიანი და სალათიანი ნაჭერი. 205 7-ს მოსწონს
|