ტკბილეული ასკილის მურაბა 2012, 11 აპრილი, 14:22 ახლად მოკრეფილი ასკილი გადავარჩიოთ, შეძლებისდაგვარად კაკლები ამოვაცალოთ, ჩავყაროთ მდუღარეში და დავტოვოთ ასე, სანამ წყალი არ გაცივდება. შემდეგ მოვადუღოთ სიროპი. შაქარი ავიღოთ ასკილის თანაბარი წონის, წყალი კი თითოეულ კილოგრამზე 2ჩ/ჭ. ამ სიროპში ჩავყაროთ ასკილის მარცვლები და ვხარშოთ ისე როგორც სხვა ხილ–კენკრის მურაბა. არომატისათვის შეიძლება ლიმონის ან ფორთოხლის კანი ჩავახარშოთ. 231 შეფასება არ არის
|