x
image
სესილი
ასკილის მურაბა

image

ახლად მოკრეფილი ასკილი გადავარჩიოთ, შეძლებისდაგვარად კაკლები ამოვაცალოთ, ჩავყაროთ მდუღარეში და დავტოვოთ ასე, სანამ წყალი არ გაცივდება. შემდეგ მოვადუღოთ სიროპი. შაქარი ავიღოთ ასკილის თანაბარი წონის, წყალი კი თითოეულ კილოგრამზე 2ჩ/ჭ. ამ სიროპში ჩავყაროთ ასკილის მარცვლები და ვხარშოთ ისე როგორც სხვა ხილ–კენკრის მურაბა.

არომატისათვის შეიძლება ლიმონის ან ფორთოხლის კანი ჩავახარშოთ.

0
231
შეფასება არ არის
ავტორი:სესილი
სესილი
231
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0