ტკბილეული ალუბლის ჟელე - მსუბუქი, გემრიელი, სასარგებლო და ლამაზი 2021, 14 თებერვალი, 23:02 ![]() საჭირო პროდუქტები: ალუბალი: 300 გრამი; წყალი: 600 გრამი; შაქარი - 150 გრამი; ჟელატინი - 20 გრამი; მომზადება: 20 გრამი ჟელატინი გახსენით 100 მილილიტრ წყალში. ქვაბში 0.5 ლიტრი წყალი და 150 გრამი შაქარი აადუღეთ. 300 გრამი ალუბალი გარეცხეთ, კურკები გააცალეთ, ჩაყარეთ ადუღებულ სიროპში და მსუბუქ ცეცხლზე ხარშეთ დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში. გგადმოდგით. დაუმატეთ წყალში გახსნილი ჟელატინი. მოურიეთ მასას. გააცივეთ და ჩაასხით ჯამებში (თასებში). ალუბლის ჟელე შედგით მაცივარში 4-5 საათით. გააფორმეთ კარაქის კრემითა და ცოცხალი ალუბლით. 37 შეფასება არ არის
|