ქალი ეს პროდუქტები არ უნდა ჭამოთ 40 წლის მერე 2019, 9 ივლისი, 12:06 სტატისტიკურად, ყოველი მესამე ონკოლოგიური დაავადება გამოწვეულია არასწორი კვებით. ექიმების აზრით, იმისთვის რომ თავი დავიზღვიოთ ასეთი დაავადებების რისკებისაგან, აუცილებელია რაციონიდან ამოვიღოთ გარკვეული პროდუქტები. ეს განსაკუთრებით ეხება იმ ადამიანებს, რომლებსაც უკვე შეუსრულდათ 40 წელი, რადგან ამ ასაკიდან კიბოს წარმოქმნის რისკი გაცილებით მატულობს. გადამუშავებული ხორცისგან მიღებული პროდუქტებისერველატი, სოსისი, შებოლილი ძეხვი და სხვა ხორცის დელიკატესები სინამდვილესი ორგანიზმისთვის შხამს წარმოადგენს და რაც მალე ამოიღებთ რაციონიდან, მით უკეთესი. ამ პროდუქტების დამზადებისას იმდენად დიდი რაოდენობის კოსერვანტებს, საღებავს, მარილს და სხვა ქიმიკატებს იყენებენ, რომ ორგანიზმში უსწრაფესად ჩნდება კოლორეკტალური კიბოს რისკი. დღეში ციცქნა ნაჭერი, დაახლოებით 50 გრამი შებოლილი ძეხვიც კი ონკოლოგიის საფრთხეს 18% -ით ზრდის. ძეხვის ჭამის ჩვევევაც ისეთივე დამოკიდებულებას იწვევს, რასაც სიგარეტის მოწევა. სასწრაფოდ მოიშორეთ!!!ჩიფსები კიდევ ერთი კონცეროგენების ნიმუში. მის შემადგენლობაში ყველაფერი მავნე ერთადაა თავმოყრილი: მარილი, დაბალხარისხიანი ცხიმი, კოსერვანტები და გემოს გამაძლიერებელი. ქალი, რომელსაც თავისი ჯანმრთელობა აღელვებს, ასეთი პროდუქტს მხოლოდ თოფის დამიზნებით თუ შეჭამს. ტკბილეულობა ყველას გვიყვარს ტკბილეული და ჭამაზე თავის შეკავება ძალიან ძნელია. 40 წლის შემდეგ კი ნამცხვრებზე, გაზიან სასმელებზე და ტკბილ ჩაიზე თუ უარს იტყვით, უკეთესი იქნება. პირველ რიგში ტკბილი იწვევს ცხიმების მომატებას. მეორე მიზეზი ისაა, რომ შაქარი ხელს უწყობს კიბოს უჯრედების გამრავლებას. ასევე ცელულიტის მოსაშორებელი 5 მეთოდი ადგილიდან გაუნძრევლად მარილი თუ შაქარი? რომელი უფრო მავნეა ორგანიზმისთვის 541 1-ს მოსწონს
|