კერძები ხორცისაგან წვნიანი მწვადი მაწვნის მარინადში 2019, 1 თებერვალი, 11:56
ინგრედიენტები:
ღორის ხორცი 1 კგ.
მაწონი 2 სუფრის კოვზი.
პილპილი გემოვნებით. ძმარი 1.5 სუფრის კოვზი. წითელი ხახვი 2 თავი დაფნის ფოთოლი 3 ც. დაჭრილ ხორცს დავამატოთ დაჭრილი ხახვი, ძმარი, პილპილი, მარილი, მაწონი და დაფნა. ავურიოთ და შევდგათ მაცივარში 1 ღამით. მაწონი დამარინადებულ ხორცს დაარბილებს და უფრო წვნიანს და გემრიელს გახდის. მეორე დღეს ხორცი შეწვათ ჩვეულებრივი ტრადიციული მწვადის მსგავსად ნაკვერჩხალზე ან ტაფაზე. 502 3-ს მოსწონს
|