x
image
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
იტალიური ყველის ღვეზელი
იტალიური ყველის ღვეზელი


ინგრედიენტები:


ყველი მაგარი — 300 გრ.

ფენოვანი ცომი საფუარის გარეშე — 500 გრ.


კვერცხი — 3 ცალი


მომზადება:


1. ცომი გაშალეთ პერგამენტის ქაღალდზე და გაადნეთ > ცომის ფენები ისე დააწყეთ, რომ 2, 5 სმ-ით ერთმანეთს კვეთდნენ > გადაბმის ადგილი თითით დააწებეთ.

იტალიური ყველის ღვეზელი

2. პერგამენტი თუნუქის ფურცელზე გადაიტანეთ > ცომი კუთხეებში ჩაჭერით და გადმოკეცეთ, ისე რომ გვერდები ორმაგი სისქის იყოს > ჩართეთ ღუმელი 200 გრადუსზე.

იტალიური ყველის ღვეზელი

3. ყველი გახეხეთ > კვერცხი ჩანგლით ათქვიფეთ (სურვილის შემთხვევაში, შეგიძლიათ, დაუმატოთ: მარილი, პილპილი, ცოტა ვანილი, კვერცხის სუნის გასანეიტრალებლად) > დაუმატეთ გახეხილი ყველი.

4. გულსართი თანაბრად გაანაწილეთ ცომზე > ღვეზელი შედგით ღუმელში 20 წუთით.

იტალიური ყველის ღვეზელი

5. ღუმელიდან გამოღების შემდეგ, 10 წუთი გააჩერეთ, რომ ცოტა შეგრილდეს და მხოლოდ ამის შემდეგ დაჭერით.

იტალიური ყველის ღვეზელი

0
367
4-ს მოსწონს
ავტორი:ლალი ადიკაშვილი
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
367
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0