x
მეტი
  • 01.05.2024
  • სტატია:134551
  • ვიდეო:351972
  • სურათი:508698
სხვა ჟანრები
ზვიგენის სტეიკი ბოსტნეულითა და მწვანილებით
9
ზვიგენის სტეიკი ბოსტნეულითა და მწვანილებით
1 ჭიქა ადუღებული წყალი 1 ბულიონის კუბიკი 1/4 ჭიქა სურნელოვანი ძმარი 2 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი 500 გრამი ზვიგენის ხორცი, დაჭრილი 4 ნაწილად ბლომად დაჭრილი მწვანილეული შუაზე გაჭრილი წვნიანი პომიდვრები
ორიგინალი სურათი
22
4-ს მოსწონს
1 ჭიქა ადუღებული წყალი
1 ბულიონის კუბიკი
1/4 ჭიქა სურნელოვანი ძმარი
2 სუფრის კოვზი შაქარი
1 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი
500 გრამი ზვიგენის ხორცი, დაჭრილი 4 ნაწილად
ბლომად დაჭრილი მწვანილეული
შუაზე გაჭრილი წვნიანი პომიდვრები
ავტორი:cxvedo
cxvedo
22
  
2012, 27 ოქტომბერი, 12:42
ხოდა საინტერესოა ვაა..:D
2012, 27 ოქტომბერი, 12:40
:D საკმაოდ კარგად :D ზოგადად კარგად ვამზადებ ხოლმე ყველაფერს :D
2012, 27 ოქტომბერი, 12:37
საინტერესოა როგორ ამზადებ..:)
2012, 27 ოქტომბერი, 12:37
:D კი, რა თქმა უნდა:D კონკრეტულად ეს არ მომიმზადებია, მაგრამ სხვა თევზით კი
2012, 27 ოქტომბერი, 12:22
მე ვიგულისხმე შენ თუ ამზადებ?
2012, 27 ოქტომბერი, 12:10
წერია კომენტარების დასაწყისში მომზადება, აღწერაში კი საჭირო ინგრედიენტები წერია
2012, 27 ოქტომბერი, 12:03
შენ მომზადებაც გეცოდინება ხო?
2012, 27 ოქტომბერი, 12:03
+++++++++++++++++++++++++++++++
2012, 27 ოქტომბერი, 12:03
ჩაასხით წყალი და ბულიონი პატარა თასში. მოურიეთ, კარგად რომ გაიხსნას. დაუმატეთ ძმარი და შაქარი. თასში 30 წუთის განმავლობაში გააჩერეთ ზვიგენის ხორცი, შემდეგ ამოირეთ და შეწვით გრილზე, თითოეულ მხარეზე 3-5 წთ-ის განმავლობაში. დაჭერით ხორცი გრძელ ნაჭრებად. დააწყვეთ თეფშზე მწვანილები და პომიდვრები მონაცვლეობით და მოათავსეთ ზედ შემწვარი ზვიგენის ხორცი.
მომზადებული წვენი კი გადაიტანეთ ტაფაზე. დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე 15 წთ, არ მოურიოთ და შემდეგ ზევიდან მოასხით ამ სალათს.
0 1 9
ეს ხალხი სულ გამ.....
ჩვენება: 150
ავტორი: knusi