x
მეტი
  • 27.04.2024
  • სტატია:134547
  • ვიდეო:351974
  • სურათი:508610
"სუკის ბასთურმა"
imageსუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებათ დავჭრათ, ჩავაჭყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და ცოტა ღვინის ძმარი, რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ მრგვლათ დაჭრილი უმი ხახვი.
2
471
11-ს მოსწონს
1-ს არა
ავტორი:zuginio
zuginio
471
  
2012, 3 ივლისი, 0:59
იფ იფ იიიიფ
0 1 2