x
მარწყვიან იოგურტიანი ტორტი

imageმოსამზადებლად დაგვჭირდება: ბისკვიტი 1 ცალი ჟელესთვის მარწყვი 600 გრ ჟელატინი 2 ჩ კ მუსისთვი: იოგურტი 450 გრ ნარები 250 გრ ჟელატინი, 1 სკ შაქარი, 2 სკ ლიმონის წვენი, 1 ც ლიმონის ცედრა. მომზადების წესი: ჟელატინი მუსისთვის და ჟელესტვის ჩაალბეთ ცალ ცალკე, როდესაც გაფუვდება ცეცხლზე სემოდგით და გაადნეთ მარწყვის ჟელესთვის 500 გრ მარწყვი გახეხეთ აურიეთ შაქარი და დაუმატეთ ჟელე, ღრმა ფორმასი ჩადეთ ბისკვიტი და ზემოდან დაასხით გამზადებული ჟელეს ნაწილი შეაგრილეთ, შეურიეთ ლიმონის წვრნი, შაქრი, ცედრა, ჟელატინი და ათქვეფილი ნარები. გაგრილებულ ბისკვიტიან ჟელეს გადაუსვით მუსი და კვლავ შეაგრილეთ შემდეგ მოასხით დარჩენილი ჟელე და გააგრილეთ გააფორმეთ ტორტი მარწყვითა და ნაღებით.

0
50
1-ს მოსწონს
ავტორი:აუტანელი
აუტანელი
50
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0