x
ჩხირები ანჩოუსით და პარმეზანით

imageმომზადებული ფენოვანი ან ფხვიერი ცომი გავაბრტყელოთ 1სმ სისქეზე.დავახეხოთ 100გ პარმეზანის ყველი და მოვაწყოთ 2 ქილა ანჩოუსი ზესთში.დავჭრად ჩხირებად ისე, რომ თითოეული ჩხირზე 1 თევზი იდოს.განოვაცხოთ ცხელ ღუმელში 10წთ...ეს ჩხირები საუკეთესოა სასმელთან, განსაკუთრებით კი ლუდთან მისაყოლებლადimageimage

0
30
შეფასება არ არის
ავტორი:ნინი-მიმი
ნინი-მიმი
30
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0