x
მეტი
  • 29.04.2024
  • სტატია:134523
  • ვიდეო:351972
  • სურათი:508641
მარციპანი

მარციპანი დაფქული ნუშისა და შაქრის პუდრას თანაბარ რაოდენობას შეიცავს.არომატისთვის რამდენიმე წვეთ ვარდის წყალს და მწარე ნუშის ზეთს უმატებენ.მარციპანის მოსამზადებლად ნუშს გადაავლეთ მდუღარე, რომ დარბილდეს, გადააცალეთ კანი და შაქრის პუდრასთან ერთად ელექტროსაფქვავში ნაწილ-ნაწილ დაფქვით.დაუმატეთ ვარდის წყალი მწარე ნუშის ზეთი, ხელით მოზილეთ და ჩადეთ ცელოფნის პარკში.მარციპანი ასე რამდენიმე კვირას ინახება.მარწყვის ნამცხვარი

0
518
1-ს მოსწონს
ავტორი:davit-p13
davit-p13
518
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0