x
იაპონური სამზარეულო - სუკიიაკი, კაცუობუში.
სუკიიაკი

სუკიიაკი - (sukiyaki) იგი შედგება ბოსტნეულისგან და ხორცის ნაჭრისგან, რომელიც საგანგებო სანელებლებით არის შეზავებული. ფართოდ გამოიყენება შემწვარი და მოხარშული თევზი, მარინადები, გამხმარი სახით.


image


















კაცუობუში.


კაცუობუში - (katsuobushi) მზადდება შემდეგნაირად: თევს თინუსს აცლიან ძვლებს, ჭრიან 3 ნაწინად, ხარშავენ და ამის შემდეგ აშრობენ ჰაერღუმელში. შემდეგ დიდი ხნით კიდებენ ბნელ, გრილ და ზომიერად ნესტიან ადგილად. თქვზი იფარება სპეციფიკური სიმწვანით, ფერმენტირდება, იძენს თავისებრ არომატს და გემოს.


image

0
34
3-ს მოსწონს
ავტორი:chipo-soso
chipo-soso
34
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0