x
image
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
ნამცხვარი ,,ვუპი"
image

image

ინგრედიენტები:

(8 ცალი – 7 სმ. დიამეტრის)



ცომისთვის (1 ჭიქა = 240 მლ.):


შაქარი – ¾ ჭიქა

დარბილებული კარაქი – 55 გრ.

კვერცხი – 1 ცალი

რაფინირებული ზეთი – 1/8 ჭიქა

ვანილის ექსტრაქტი – ½ ჩ. კ.

ფქვილი – 1 ½ ჭიქა

კაკაოს ფხვნილი – ½ ჭიქა

გამაფხვიერებელი – ¼ ჩ. კ.

სოდა – 1 ჩ. კ.

რძე – ¾ ჭიქა

მარილი – 1 მწიკვი


გულსართისთვის:


დარბილებული კარაქი – 100 გრ.

ნაღები (35%) – 2 ჭიქა

შაქრის პუდრი – ¾ – 1 ჭიქა (გემოვნებით)


მომზადევა:


1. ათქვიფეთ კარაქი და შაქარი კარგად, კრემისებურ მდგომარეობამდე > დაუმატეთ კვერცხი და ისევ ათქვიფეთ > დაუმატეთ ვანილი, ზეთი და ისევ კარგად ათქვიფეთ.

2.ერთმანეთს შეურიეთ მშრალი პროდუქტები.

3. ცომის ძირითად მასას, დაუმატეთ მშრალი პროდუქტები 2-ჯერზე, რძესთან მონაცვლეობით.

4. საცხობ ფირფიტაზე დაფინეთ ცხიმწასმული საცხობი ქაღალდი > სუფრის კოვზით ცომი გაანაწილეთ საცხობ ქაღალდზე. უნდა მიიღოთ 16 კვერი (სავარაუდოდ 2-ჯერზე მოგიწევთ გამოცხობა).

5. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე, წინასწარ გახურებულ ღუმელში.

6. ათქვიფეთ კარაქი და შაქრის პუდრი, კრემისებურ კონსტინტენციამდე > დაუმატეთ ნაღები და იქამდე თქვიფეთ, ვიდრე ჰაეროვან მასას არ მიიღებთ.

7. კარგად გაციებული კვერები, 2 ს. კ. კრემით შეაერთეთ.
image

image

0
290
9-ს მოსწონს
ავტორი:ლალი ადიკაშვილი
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
290
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0