მასალა:"ცხვრის ხორცი-1კილოგრამი, ხახვი-500გრამი, პომიდორი 1კილოგრამი, მწვანილი(სხვადასხვა) 3-3 ძირი, მარილი-გემოვნებით.
მომზადება:ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში და ოდნავ მოვშუშოთ, როცა წვენი შეაშრება, დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი.თუ ხორცი მსუქანი არ არის, დავამატოთ ცოტა კარაქი და კიდევ მოვშუშოთ.დავასხათ გაფრცქვნილი და დაჭრილი ...
2016, 28 თებერვალი, 20:55
|
|