2კვერცხი , 1.5 ჭ შაქარი გავაკეთოთ კარგი გოგლი-მოგლი შევურიოთ 3 ს.კ. კაკაო, 1 ჩ.კ. სოდა ძმრით , 4 ს.კ. რძე, 1 ს.კ. თაფლი , შევდგათ ცეცხლზე წამოვადუღოთ 5წთ. მოქაფდეს გავაციოთ და შემდეგდავაყაროთ3ჩ.ჭ. ფქვილი.
გავყოთ 2 ნაწილად და გამოვაცხოთ.
კრემი: 1ჭ ფქვილი, 3 ჭ რძე, 1ჭ შაქარი , 100გრ მარგარინი.
I ფენას წავუსვატ კრემი, დავაყაროთ მოხალული კაკალი, შე...
4 ს/კ დროჟი, 0.5 ჭიქა შაქარი, 1.5 ჩ/ჭ ნელ-თბილი წყალი, ერთად მოვზილოთ, რომ ამოფუვდება დავამატოთ ერთი შეკვრა მარგარინი, 3 ჩაის ჭიქა შაქარი, ვანილი, 3 ჩ/ჭ წყალი (ცხელი).მოვზილოთ რბილი ცომი. I ცომი: 1.5 ჩ/ჭ ნელ-თბილი წყალი, 0.5 ჩ/ჭ შაქარი, 4 ს/კ დროჟი II ცხელ წყალში გავხსნათ მარგარინი და შაქარი. I ცომი ავურიოთ II ცომს, დავდგათ სითბოში დაველოდო...
|
|