კერძები ბოსტნეულისაგან ბროწეულით შეხამებული ნიგვზიანი ლობიო რაჭულ “ხვანჭკარასთან“ ერთად 2018, 20 თებერვალი, 17:01 ![]() გატარებული ნიგოზი - 200 გ; ლობიო - 400 გ; ქონდარი - 10 გ; ზეითუნის ზეთი - 30 მლ; ძმარი - 10 გ; ხმელი სუნელი - 30 გ; ხახვი - 100 გ. მომზადების წესი: მოხარშეთ კარგად ლობიო, გადაწურეთ ზედმეტი წყალი, თუმცა არ გადაღვაროთ, შეინახეთ ნახარში. მოხრაკეთ ხახვი ზეითუნის ზეთში, დაუმატეთ მოხარშული ლობიო, გატარებული ნიგოზი. დაუმატეთ ლობიოს ნახარში წყალი, ისე, რომ არ გაათხელოთ ლობიო, ჩაუმატეთ ყველა სანელებელი და შუშეთ 15-20 წუთის განმავლობაში. ![]() 78 შეფასება არ არის
|