x
რატომ უნდა მივირთვათ ლუდის კლიარში მომზადებული თევზი იმერულ ცოლიკოურთან ერთად
image

ლუდის კლიარში მომზადებული თევზი ყველა გემოვნების ადამიანს მოეწონება. ვფიქრობთ რომ, ამ კერძს იმერული ცოლიკოური კარგად შეეხამება, რაც თევზის ნაკლებად მოყვარული ადამიანებისთვისაც საინტერესო იქნება.

ინგრედიენტები:

  • თევზის ფილე - 6 ცალი;
  • ლუდი (ღია ფერის) - 150-200 მლ;
  • ფქვილი - 3 ს/კ;
  • კვერცხი - 2 ცალი;
  • მარილი და პილპილი;
  • სალათის ფოთლები;
  • ბროწეულის მარცვლები;
  • ნარშარაბი - სერვირებისთვის.
მომზადების წესი:


კვერცხი, პილპილი და მარილი გავთქვიფოთ, დავუმატოთ ნელ-ნელა ფქვილი. როცა მასა ერთგვაროვანი გახდება, დავასხათ 1 ს.კ. ზეთი და ლუდი. უნდა მივიღოთ თხელი ცომის მასა.

განაგრძეთ კითხვა

0
26
შეფასება არ არის
ავტორი:Georgian News
Georgian News
26
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0