x
ბლინები, ღვინოში მოხარშული მსხლით, ჩინურთან ერთად
image
დესერტს, რომელსაც ახლა შემოგთავაზებთ, დარწმუნებული ვართ ბერ თქვენგანს გასინჯული არ ექნება. ასე რომ, წინ დიდი სიამოვნება გელით. გირჩევთ, მოხარშული ღვინის ვაჟინი შეგვიძლია გავაზავოთ ცივ წყალში და ისე მივირთვათ. ასევე შესაძლებელია ლიქიორის მომზადებაც - გაგრილებულ ვაჟინს დავუმატოთ სასურველი რაოდენობის არაყი, შედეგად მივიღებთ არომატულ ლიქიორს.

image

ინგრედიენტები:

  • მსხალი - 4 ცალი საშუალო ზომის;
  • წითელი ღვინო - 700 მლ;
  • შაქარი - 1, 5 ჭიქა;
  • დარიჩინის ჩხირი - 1 ღერი;
  • ფორთოხალი - 1 ნაჭერი;
  • მზა ბლინი - 8 ცალი;
  • მოხარშული კრემი ან სხვა სასურველი კრემი - გულსართისთვის.
მომზადების წესები:


მსხლები გავფცქვნათ, მოგრძო ნაჭრებად დავჭრათ და ჩავაწყოთ ქვაბში.

imageმსხალს დავასხათ ღვინო, დავუმატოთ დარიჩინი, ფორთოხალი და საშუალო ცეცხლზე თავდახურული დავდგათ.

განაგრძეთ კითხვა

0
16
შეფასება არ არის
ავტორი:Georgian News
Georgian News
16
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0