ნამცხვრები ბლინები, ღვინოში მოხარშული მსხლით, ჩინურთან ერთად 2018, 23 იანვარი, 15:59 დესერტს, რომელსაც ახლა შემოგთავაზებთ, დარწმუნებული ვართ ბერ თქვენგანს გასინჯული არ ექნება. ასე რომ, წინ დიდი სიამოვნება გელით. გირჩევთ, მოხარშული ღვინის ვაჟინი შეგვიძლია გავაზავოთ ცივ წყალში და ისე მივირთვათ. ასევე შესაძლებელია ლიქიორის მომზადებაც - გაგრილებულ ვაჟინს დავუმატოთ სასურველი რაოდენობის არაყი, შედეგად მივიღებთ არომატულ ლიქიორს. ინგრედიენტები:
მსხლები გავფცქვნათ, მოგრძო ნაჭრებად დავჭრათ და ჩავაწყოთ ქვაბში. მსხალს დავასხათ ღვინო, დავუმატოთ დარიჩინი, ფორთოხალი და საშუალო ცეცხლზე თავდახურული დავდგათ. განაგრძეთ კითხვა 16 შეფასება არ არის
|