ტკბილეული უგემრიელესი ქადის მომზადების საიდუმლო 2017, 20 ნოემბერი, 19:05
მაშ ასე დავიწყოთ: ავიღოთ თასი და შიგ მოვათავსოთ 3 ჭიქა მაწონი დავუმატოთ 2 სუფრის კოვზი საფუარი ერთი ჭიქა შაქარი 2 შეფუთვა კარაქი და ფქვილი რასაც შეიზელს. ეს ყველაფერი მოვზილოთ კარგად, ცომი უნდა იყოს არც ძალიან რბილი და არც ძალიან მაგარი. შემდეგ ის უნდა გავყოთ 4 ნაწილად. ამის შემდგ ცალკე ჯამში მოვამზადოთ ქადის “გული": 1 შეკვრა კარაქვს დავუმატოთ 3 ჭიქა შაქარი 3 ჭიქა ფქვილი და ვანილი. დაყოფილი ცომი თითო-თითოდ გავიყვანთ გასაყვანი ჯოხით, შემდეგ შიგ მოვათავსებთ ჩვენ მიერ მომზადებულ გულს გადავახვევთ და დავჭრით ქადის საჭრელი დანით, შემდეგ დაალაგეთ ცხელ ცხიმ-წასმულ ჟარონაზე და ზემოდან მოუსვით კვერცხის გული, რათა მან ოქროსფერი და ლამაზი შეფერილობა მიიღოს. მიირთვით გემრიელად! 2514 2-ს მოსწონს
|