ჯანმრთელი კვება როგორ შევინახოთ ბულგარული წიწაკა ზამთრისთვის- მარტივად და სწრაფად მოსამზადებელი 2017, 28 ივლისი, 10:43 ზაფხული ერთ-ერთი საუკეთესო დროა საკვები პროდუქტების შესანახად. ყველა პროდუქტს თავისებური შენახვა და მომზადება სჭირდება, წარმოგიდგენთ ბულგარული წიწაკის შენახვის ერთ-ერთ ყველაზე მარტივ მეთოდს. თქვენ დაგჭირდებათ: 1კგ ბულგარული წიწაკა 1 ლიტრი წყალი 70 გრამი შაქარი მარილი ცოტაოდენი ლიმონმჟავა ადუღებულ წყალში მოათავსეთ ბულგარული წიწაკა (გასუფთავებული) 5 წუთის შემდეგ ამოიღეთ და გადაავლეთ ცივი წყალი. ჩაალაგეთ ბულგარული წიწაკა ქილებში, ადუღებულ წყალში გახსენით შაქარი, ლიმონმჟავა და მარილი. გაავსეთ ქილა ამ წყლით, გაუკეთეთ სტერილიზაცია სამ-ლიტირანს 25 წუთით, ხოლო ლიტრიანს -20 წუთი და მოხუფეთ. დატოვეთ ასე დაახლოებით ნახევარი საათი, სანამ გაგრილდება. საინტერესო სტატიები: უებარი საშუალება ვარიკოზული ვენების, სახსრების დაავადებებისა და ცელულიტის წინააღმდეგ იაპონური "დილის დიეტა" დაიკელით წონაში ყოველგვარი სირთულის გარეშე 9219 4-ს მოსწონს
|