x
image
ზურა7
ბულგარული წიწაკა ზამთრისთვის- უმარტივესი და უგემრიელესი რეცეპტი
ზამთრისთვის უამრავი დიასახლისი ინახავს საკვებ პროდუქტებს, image

პროდუქტების შენახვას კი სწორი მომზადება და კარგი რეცეპტი სჭირდება. წარმოგიდგენთ ბულგარული (ტკბილი წითელი წიწაკა) წიწაკის შენახვის რეცეპტს.

თქვენ დაგჭირდებათ:


3კგ წიწაკა

2ცალი ხახვი


10 კბილი ნიორი

1ცალი წიწაკა მწარე

250გრ ზეთი

100მგ ვაშლის ძმარი

მარილი გემოვნებით

1კოვზი შაქარი

მომზადება:


გარეცხილი ბულგარული წიწაკა მოათავსეთ ღუმელში 200გრადუსზე და მობრაწეთ, შემდეგ გამოიტანეთ გაზქურიდან და მოაშორეთ გარეკანი, დაჭერით ორად დაასხით ზეთი და მოთუშეთ ტაფაზე ხახვთან, ნიორთან და წიწაკას თან, გააციეთ და დააბლენდერეთ ან ხორცის მანქანაში გაატარეთ, გატარების შემდგომ კიდევ ერთხელ მოთუშეთ 10 წუთის განმავლობაში, დაამატეთ ზეთი, შაქარი, ძმარი და მარილი. გადაიტანეთ ქილებში და მოხუფეთ.

image


საინტერესო სტატიები:

რა უნდა დავუმატოთ საზამთროს, რომ უფრო ტკბილი გახდეს



კუჭ-ნაწლავის გამწმენდი უნიკალური საშუალება


0
1717
2-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
1717
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0