პროფილაქტიკა თუ თქვენ გაქვთ ამ ტიპის პრობლემა, მაშინ შეწყვიტეთ ამ პროდუქტების მიღება! 2017, 20 მაისი, 21:50 წებოვანა-წარმოადგენს ცილის წყაროს, რომელიც შეიძლება პროდუქტების მაღალი შემ- ცველობის შედეგად შეიძლება განვითარდეს.ცილა დიდი რაოდენობითაა ხორბალში და მსგავს მარცვლეულში, როგორიცაა ჭვავი და ქერი. ხორბალი გვხვდება თითქმის ყველა პურ-ფუნთუშეულში, მაკარონში, სალათებში, ხოლო ქერი გვხვდება ალაოსა და ლუდში. ბევრი ადამიანი აცნობიერებს წებოვანას გვერდით მოვლენებს. ერთ-ერთი ყველაზე გავ- რცელებული სიგნალია A ვიტამინის ნაკლებობა, რომელიც ცნობილია, როგორც “ბატის კანი’’. ჩვეულებრივად ეს იმიტომ ხდება, რომ ჩვენი საჭმლის მომნელებელი ორგანო ცუ- დად შთანთქავს, ორგანიზმში არსებულ დიდი რაოდენობით ცილებს, ასეთ დროს შეი- ძლება წარმოიქმნას კუჭის პრობლემები, მათ შორის დიარეა, გაზები, კუჭის ბუყბუყი და შეკრულობა. ასევე შეიძლება გამოიწვიოს დაღლილობა, ჰორმონალური დარღვევები და უშვილობა, თავის ტკივილი და თავბრუსხვევა, შფოთვა, დეპრესია, ნერვული დისბალ- ანსი, ტკივილი და ანთება მუხლებში. იმისათვის, რომ თავიდან აიცილოთ ეს პრობლე- მები აკონტროლეთ თქვენი კვების რაციონი, დააბალანსოთ მასში ცილების რაოდენობა და თავიდან აიცილოთ ისინი. გისურვებთ ჯანმრთელობას! 238 5-ს მოსწონს
|