პროფილაქტიკა ეს მეთოდი დაგეხმარებათ დაივიწყოთ ყველანაირი წამალი! ეს 15-ჯერ უფრო ძლიერია ანტიბიოტიკებზე! 2017, 23 აპრილი, 20:58 ![]() ნიორი, რომელიც გამოიყენება კულინარიაში, ასევე ფართოდ გამოიყენება სხვადასხვა დაავადებების სამკურნალოდ და პროფილაქტიკისათვის. შეფმზარეულები იყენებენ მას, რათა საკვებს შესძინონ დამატებითი გემო და არომატი.ნიორის ჯანმრთელობისათვის სა- სარგებლო თვისებებია: მისი განსაკუთრებული გემო და სუნი, შედეგია მისი ალიცინთან შეერთებით, 1მგ შეიცავს 15-ჯერ მეტს და ძლიერ მედიკამენტურ პოტენციალს, ვიდრე პენიცილინი. ამასთან, ალიცინი ებრძვის ვირუსებს, პათოგენურ ბაქტერიებს, პარაზიტ- ებს, საფუარ ინფექციებს. ამის გარდა, ნიორი შეიცავს 33 აქტიურ გოგირდოვან ნაერთებს. ალიცინის ხარჯვის შედეგად წარმოიქმნება სულფამინის მჟავა, რომელიც ანადგურებს ყველა თავისუფალ რადიკალებს. იმის გამო, რომ მთლიანი პროდუქტები ყოველთვის უკეთესია ვიდრე დანამატი, მიზანშეწონილია ნიორი მიიღოთ ნედლეულის სახით. დოქტორ ჯოზეფ მერკოლის აზრით, ნიორი უნდა გამოვიყენოთ ახალი ნედლეულის სა- ხით იმიტომ, რომ მისი დამუშავების შემდეგ მასში არსებული აქტიური ინგრედიენტები ნადგურდება. ეს საკვები გახდება თქვენი წამალი: 52 კბილის ნიორის სუპი. ინგრედიენტები: 52 კბილი გაურჩეველი ნიორი 1 ც ხახვი 2 სკ ზეთისხილის ზეთი 2 სკ კარაქი ½ ჩკ პილპილი 1 ჩკ კურკუმა ½ ჩკ იმბირი 1 ჩკ წვრილად დაჭრილი ქონდარი ½ ჭიქა პასტერიზებული რძე 3 ნახევარი ჭიქა ბოსტნეულის ბულიონი 4 ნაჭერი ლიმონი მომზადება: შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე და შეწვით ზეთში და მარილში შეზელილი ნიორის კბილები, სანამ არ მიიღებს ოქროსფერ-ყავისფერ ფერს. შემდეგ გაასუფთავეთ კანისაგან. ჩადეთ ქვაბში კარაქი და ჩაამატეთ ხახვი, ქონდარი, იმბირი, კურკუმა და მობრაწეთ, შემდეგ ჩაამატეთ შუაზე გაჭრილი შემწვარი ნიორი, დაასხით ბულიონი და ხარშეთ და- ბალ ცეცხლზე, ადუღეთ 20 წუთი, შემდეგ ამოაბლენდერეთ და დაუმატეთ რძე, ისევ წამოადუღეთ და შეანელეთ ზღვის მარილით და დაფქული შავი პილპილით.მირთმევის წინ ჩაიმატეთ ლიმონი და მიირთვით სუპი ცხელ მდგომარეობაში. თუ მოგეწონათ სტატია გაუზიარეთ მეგობრებს და ოჯახის წევრებს! 1343 5-ს მოსწონს
|