x
image
natia.a
ჯეჯილის სასწაული თვისება - ეს აქამდე არავინ იცოდა!
image


ამერიკაში მცხოვრები ბულგარელი პროფესორი, ექიმი და გენეტიკოსი, ქრისტო მერმერსკი, რომელიც 63 ქვეყნის 200-ზე მეტ უნივერსიტეტში ასწავლიდა, წლების მანძილზე იკვლევდა მარცვლოვნებს, მათ შორის ხორბალს. მისმა სამეცნიერო კვლევებმა სრულიად მოულოდნელი შედეგი მოგვცა - მათი წყალობით გამოვლინდა ჯანმრთელობის რეცეპტი, რომელიც უიმედო ავადმყოფებსაც კი ეხმარება.


რეცეპტის მთავარი ინგრედიენტი ახლად ამოსული ჯეჯილია.


ჯეჯილის საოცარ თვისებებზე ჯერ კიდევ უძველეს დროში იყო ცნობილი. სხვადასხვა კულტურებში მას იყენებდნენ უამრავი დაავადებისთვის. მერმერსკი ამტკიცებს, რომ ეს პროდუქტი ასუფთავებს არტერიებსა და სისხლძარღვებს, იცავს გულს დაავადებებისგან, აქრობს ქვებს თირკმლებში, აძლიერებს იმუნიტეტს, ხელს უწყობს საჭმლის მონელებას და კიბოს პროფილაქტიკასაც კი ახდენს.



ჯეჯილის საოცარ თვისებებზე წერს ასევე მკვლევარი ენი ვაგმორი: "ექსპერიმენტულმა მუშაობამ, რომელიც 20 წლის მანძილზე მიმდინარეობდა, მთლიანად დაამტკიცა ჯეჯილის - ამ სიცოცხლის ამ ბუნებრივი ელექსირის მასტიმულირებელი მოქმედების ეფექტურობა ადამიანის ორგანიზმის განვითარების კოორდინაციაზე ნებისმიერ ასაკში, ნივთიერებათა ცვლის ორგანიზაციასა და ნერვულ სისტემაზე."



image

ჯანმრთელობის რეცეპტი


400 გ. ხორბლის მარცვალი მოათავსეთ მინის ჭურჭელში. იმისათვის, რომ მარცვალმა აღმოცენება დაიწყოს, დაასხით წყალი ისე, რომ სითხის დონე ხორბალზე 3 სმ-ით მაღლა იყოს. დატოვეთ ხორბალი 12 საათით. შემდეგ გადაიტანეთ მარცვალი ცხაურაზე, გარეცხეთ, გაამშრალეთ და დატოვეთ. ამოსვლას დაიწყებს უკვე 24 საათში.


პროფესორი ამბობს, რომ ეს საუკეთესო რეცეპტია, ახალგაზრდობისა და ჯანმრთელობის შესანარჩუნებლად, რომელიც დაგეხმარებათ მთელი ორგანიზმის მუშაობის გაუმჯობესებაში და შეგმატებთ ძალასა და ენერგიას.


image

ინგრედიენტები:


15 ლიმონი
12 კბილი ნიორი
1 კგ. ნატურალური თაფლი
400 აღმოცენებული ხორბალი
400 გ. ნიგოზი


დააქუცმაცეთ აღმოცენებული ხორბალი, ნიგოზი, ნიორი და 5 ლიმონი (კანიანად).

ყველაფერი ერთად ჯამში აურიეთ.

დარჩენილი 10 ლიმონიდან წვენი გამოწურეთ და დაამატეთ სხვა ინგრედიენტებს.

კარგად აურიეთ.

დაამატეთ თაფლი.

ისევ კარგად აურიეთ და გადაიტანეთ ქილებში.

მიღებული მასა შედეთ მაცივარში 3 დღით.


კიბოსა და სხვა დაავადებების პროფილაქტიკისათვის აღნიშნული ნაზავის რეგულარულად მიღებაა საჭირო - დღეში 3-ჯერ 2 სუფრის კოვზი, სასურველია ჭამამდე 30 წუთით ადრე.


ასევე დაგაინტერესებთ:


1. 7 პრობლემა, რომლის მოგვარებაშიც ორიოდე ბანანის მიღება დაგეხმარებათ - ეს ყველამ უნდა იცოდეს!

image


2. არასოდეს გადააგდოთ გაღვივებული ნიორი! - დაუჯერებელი თვისება, რომლის შესახებ ბევრმა არ იცის!

image


3. სააღდგომო ჯეჯილის ახალი, ყველაზე ორიგინალური გაფორმება (+ინსტრუქცია)

image


4. რატომ არ ავადდებიან ათონელი ბერები კიბოთი - აღმოჩენა, რომელმაც მსოფლიო გააოცა!

image


5. საზიანოა თუ არა ამოსული კარტოფილის ჭამა - ეს აუცილებლად უნდა იცოდეთ!

image




0
17405
11-ს მოსწონს
1-ს არა
ავტორი:natia.a
natia.a
17405
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0