სასარგებლო პროდუქტები პროდუქტები, რომლების მარტივად დაჭრაც უნდა ისწავლოთ 2017, 27 იანვარი, 1:26 ალბათ, ყოფილა შემთხვევები, სამზარეულოში ტრიალისას რომ რაღაც ისე ვერ წასულა, როგორც ფიქრობდით, რაღაც ბოლომდე ვერ გაათავისუფლეთ თესლისგან, რაღაცას კანი ვერ მოაშორეთ მარტივად და ა.შ.
სტატიაში წარმოგიდგენთ ხილის და ბოსტნეულის მომზადების ეფექტურ ხერხებს ყოველგვარი ზედმეტი გართულებების გარეშე.
*საზამთრო ყველამ ვიცით საზამთროს დაჭრის ცნობილი მეთოდი, მაგრამ ასე თუ გიცდიათ? ღრმა ჯამის დახმარებით საზამთროს დაჭრა და კანის გაცლა გაცილებით მარტივადაა შესაძლებელი. *ტკბილი წიწაკა მარტივი გზა ტკბილი წიწაკიდან ყველა თესლის ამოსაღებად. *კარტოფილი მოათავსეთ ახალმოხარშული კარტოფილი ცივ წყალში და ამის შემდეგ ძალიან მარტივად გააცლით კანს. *ხახვი თუ ჯერ თავებს მოაჭრით, ხახვსაც ადვილად მოაცილებთ კანს. *ალუბალი, ზეთისხილი და კენკრა კენკრის, ალუბლის ან ზეთისხილის შუაზე გაჭრა ფირფიტით ორ თეფშს შორის ადვილად შეგიძლიათ. *წიწაკა მარტივად შეგიძლიათ კანის მოშორება წიწაკიდანაც. უბრალოდ, წაუსვით მას ოლივიეს ზეთი და ცოტა ხნით მოათავსეთ ღუმელში. *გრეიფრუტი შეგიძლიათ, სხვა ციტრუსოვანი ხილიც იმავე მეთოდით დაჭრათ. 1184 3-ს მოსწონს
|