x
image
_K_
პროდუქტები, რომლების მარტივად დაჭრაც უნდა ისწავლოთ
ალბათ, ყოფილა შემთხვევები, სამზარეულოში ტრიალისას რომ რაღაც ისე ვერ წასულა, როგორც ფიქრობდით, რაღაც ბოლომდე ვერ გაათავისუფლეთ თესლისგან, რაღაცას კანი ვერ მოაშორეთ მარტივად და ა.შ.

სტატიაში წარმოგიდგენთ ხილის და ბოსტნეულის მომზადების ეფექტურ ხერხებს ყოველგვარი ზედმეტი გართულებების გარეშე.


*საზამთრო

image


ყველამ ვიცით საზამთროს დაჭრის ცნობილი მეთოდი, მაგრამ ასე თუ გიცდიათ? ღრმა ჯამის დახმარებით საზამთროს დაჭრა და კანის გაცლა გაცილებით მარტივადაა შესაძლებელი.


*ტკბილი წიწაკა

image

მარტივი გზა ტკბილი წიწაკიდან ყველა თესლის ამოსაღებად.


*კარტოფილი

imageმოათავსეთ ახალმოხარშული კარტოფილი ცივ წყალში და ამის შემდეგ ძალიან მარტივად გააცლით კანს.


*ხახვი

imageთუ ჯერ თავებს მოაჭრით, ხახვსაც ადვილად მოაცილებთ კანს.


*ალუბალი, ზეთისხილი და კენკრა

image

კენკრის, ალუბლის ან ზეთისხილის შუაზე გაჭრა ფირფიტით ორ თეფშს შორის ადვილად შეგიძლიათ.


*წიწაკა

imageმარტივად შეგიძლიათ კანის მოშორება წიწაკიდანაც. უბრალოდ, წაუსვით მას ოლივიეს ზეთი და ცოტა ხნით მოათავსეთ ღუმელში.


*გრეიფრუტი

imageშეგიძლიათ, სხვა ციტრუსოვანი ხილიც იმავე მეთოდით დაჭრათ.



0
1184
3-ს მოსწონს
ავტორი:_K_
_K_
1184
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0