x
image
ზურა7
ბოსტნეული , რომელიც ხანგრძლივი ხარშვის შემდეგ უამრავ დაავადებას კურნავს
ყველამ კარგად ვიცით რომ ბოსტნეული ხანგრძლივი ხარშვის შემდეგ სასარვებლო თვისებებს კარგავს მაგრამ არსებობს ბოსტნეული, რომელიც ხანგრძლივი ხარშვის შემდეგ უამრავ სასარგებლო ნივთიერებასა და ვიტამინებს გამოჰყოფს, ეს ბოსტნეული კი სტაფილოა, კარგად მოხარშულ სტაფილოს შეუძლია :image

1) ინფარქტის რისკის 40 %-ით შემცირება

2) მხედველობის გაუმჯობესება

3) კუჭ-ნაწლავისა და ღვიძლის დაავადებებისაგან განკურნება


4) სისხლძარღვთა კედლების გაწმენდა

5) კიბოს პრევენცია

6) კანის გაწმენა

7)ორგანიზმის გათავისუფლება ტოქსინებისაგან.



მოხარშული სტაფილო შეიცავს : k, b1, b2, b3, b4, და C ვიტამინს. ის საუკეთესო საშუალებაა გამოიყენოთ ბავშვების ყოველდღიურ კვებით რაციონში.


საინტერესო სტატიები:

1) რატომ უნდა ჩავასხათ ზეთი მანდარინის გარეკანში, სახლისთვის აუცილებელი საშუალება

2) შეიძლება თუ არა ვაშლის "კურკის" ჭამა, მომაკვდინებელი საფრთხე თუ სამკურნალო საშუალება?

0
1339
4-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
1339
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0