ჯანმრთელი კვება 7 საკვები პროდუქტი , რომელიც გაცხელების შემდეგ შხამს გამოყოფს 2016, 16 ნოემბერი, 12:50 უამრავი ისეთი საკვებია ჩვენს ყოველდღიურ ცხოვრებაში, რომელსაც მეორე დღესაც სიამოვნებით მივირტმევთ გაცხელების შემდეგ, სინამდვილეში კი არსებობს საკვების გარკვეული კატეგორია, რომელიც არასოსოდეს არ უნდა გააცხელოთ, რადგან გაცხელების შემდეგ ის შხამს გამოყოფს და ორგანიზმისათვის მომაკვდინებელი და მომწამვლელია. ეს საკვები პროდუქტებია: 1) სოკო და სოკოსაგან გამზადებული კერძები 2) მოხარშული ან შემწვარი კვერცხის გაცხელება 3) კარტოფილი, რადგან კარტოფილის გაცხელება დაუშვებეია 4) შემწვარი წიწილა 5)ისპანახი 6) ნიახური, მაგალითად ნიახურის წვნიანი, რომლის გაცხელება დაუშვებელია 7) ჭარხალი, რომელიც შეიცავს უამრავ ნიტრიტებს და დაუშვებელია მისი გაცხელება. 345 5-ს მოსწონს
|