სხვა რა განსხვავებაა ჩვეულებრივ მარილსა და სუფრის მარილს შორის, ეს უნდა იცოდეთ 2016, 11 ნოემბერი, 11:09 ალბათ ყველას გაგჩენიათ კითხვა თუ რა განსხვავებაა ჩვეულებრივ მარილსა და სუფრის მარილს შორის, ეს კითხვა კი ყველაზე ხშირად სუპერმარკეტში ყოფნისას გვიჩნდება, როდესაც ვცდილობთ არჩევანის გაკეთებას. სინამდვილეში კი ეს ორი მარილი მართლაც განსხვავდება ერთმანეთისაგან გადამუშავების ხარისხით და საკვები ღირებულებებით, რადგან ჩვეულებრივი მარილი ნაკლებად არის გადამუშავებული და მისი საჭმელში გამოყენება არ არის რეკომენდირებული, მისი გამოყენება შეგიძლიათ ხორცის ან სხვა საკვების დასამარილებლად ხოლო სუფრის მარილი კარგად გადამუშავებული პროდუქტია რომელიც არ შეიცავს სახიფათო ნივთიერებებს და ის რეკომენდირებულია როგორც სალათებში ასევე ცხელ და ცივ კერძებში გამოყებნებისათვის. 644 3-ს მოსწონს
|