ჯანმრთელი კვება დაფნის ფოთლის ჯადოსნური თვისებები, რატომ არის ის აუცილებელი ყველა სამზარეულოში 2016, 27 ოქტომბერი, 8:22 დაფნის ფოთოლს თითქმის ყველა სამზარეულოში ნახავთ, ის არაჩვეულებრივი საშუალებაა კერძებში გამოსაყენებლად, მაგრამ ამის გარდა მას ახასიათებს სხვა უამრავი ჯანმრთელობისათვის მნიშვნელოვანი თვისებები.
დაფნის ფოთოლი ჯადოსნური სა შუალებაა სხვადასხვა დაავადებასთან ბრძოლის დროს. 1) საუკეთესოა დიაბეტიანი პაციენტებისათვის, ის აგდებს შაქრის დონეს. 2) უნიკალურია კუჭ - ნაწლავის სისტემის სწორი მუშაობისათვის. 3) ვენების და გულ- სისხლძარღვთა სისტემისათვის. 4) გაციებისა და ინფექციების დროს. 5)ქალებში აღმოფხვრის მენსტრუალურ პრობლემებს. 6) საუკეთესო ტკივილგამაყუჩებელი. 7) დაფნის ფოთოლი საუკეთესოდ წმენდს კბილებს. 8) ასევე კარგია მათთვის ვისაც თირკმლის პრობლემები აწუხებს. 9)აჩერებს თმის ცვენას. 10) აღადგენს დაზიანებული კანის სტრუქტურას. დაფნის ფოთოლი დიდი რაოდენობით შეიცავს ფოლიუმის მჟავას A ვიტამინსა და B ვიტამინების კომპლექსს. 531 3-ს მოსწონს
|