x
image
ზურა7
რა უნდა გავაკეთოთ იმისთვის რომ კვერცხი მარტივად გაიფცქვნას და ადვილად მოიხარშოს
უამრავ დიასახლისს აწუხებს მოხარშული კვერცხის გაფცქვნასთან დაკავშირებული სიძნელეები, ხშირად ყოფილა შემთხვევები, როდესაც ერთი კვცერცხი გაფცქვნის დროს განახევრებულა და კვერცხის გული დაგრჩენიათ ხელში.imageimage

ამ მარტივი და ეფექტური ხერხით თქვენ ეს პრობლემა სამუდამოდ დაგავიწყდებათ.

როდესაც კვერცხის მოხარშვას გადაწყვეტთ გახსოვდეთ რომ კვერცხი დაახლოებით 9 დან 15 წუთამდე უნდა ხარშოთ, როდესაც წყალი მოიხარშება დაამატეთ ერთი

ჩაის კოვზი სოდა.


სოდაში მოხარშული კვერცხი ადვილად გასაფცქვნელი და მკვრივია.

image

0
1038
2-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
1038
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0