ჯანმრთელი კვება რა უნდა გავაკეთოთ იმისთვის რომ კვერცხი მარტივად გაიფცქვნას და ადვილად მოიხარშოს 2016, 30 სექტემბერი, 8:48 უამრავ დიასახლისს აწუხებს მოხარშული კვერცხის გაფცქვნასთან დაკავშირებული სიძნელეები, ხშირად ყოფილა შემთხვევები, როდესაც ერთი კვცერცხი გაფცქვნის დროს განახევრებულა და კვერცხის გული დაგრჩენიათ ხელში.
ამ მარტივი და ეფექტური ხერხით თქვენ ეს პრობლემა სამუდამოდ დაგავიწყდებათ.
როდესაც კვერცხის მოხარშვას გადაწყვეტთ გახსოვდეთ რომ კვერცხი დაახლოებით 9 დან 15 წუთამდე უნდა ხარშოთ, როდესაც წყალი მოიხარშება დაამატეთ ერთი
ჩაის კოვზი სოდა.
სოდაში მოხარშული კვერცხი ადვილად გასაფცქვნელი და მკვრივია. 1038 2-ს მოსწონს
|