ჯანმრთელი კვება საკვები, რომელიც გაცხელების შედეგად მომწამლავ ნივთიერებას გამოყოფს 2016, 21 ივლისი, 19:56 ხშირად დაგვრჩენია გემრიელი კერძი, რომელსაც გადავინახავთ ხოლმე და შემდეგი ჭამისთვის გამოვიყენებთ, მაგრამ არსებობს ისეთი საკვები, რომელიც არასოდეს არ უნდა გამოიყენოთ მეორედ. ეს საკვები პროდუქტი იმ შემთხვევაში თუ მას გააცხელებთ მომწამვლელ ნივთიერებებს გამოყოფს. 1) ბრინჯი და ბრინჯიანი საჭმელი. ბრინჯს რომელსაც მოვამზადებთ და დავტოვებთ მასში უამრავი ბაქტერია იწყებს გამრავლებას. ეს ბრინჯის თვისებაა. ამიტომ იგი მომზადებოსთანავე უნდა მივირთვათ. 2) მცენარეული ზეთი. მისგან უამრავ კერძს ამზადებენ, ასეთი კერძის გაცხელება იწვევს გულის დაავადებებს, ღვიძლისა და კუჭის პრობლემებს. 3) ბოსტნეული. უამრავი ბოსტნეულისგან დამზადებული კერძია, რომელიც არასოდეს არ უნდა გააცხელოთ რადგან ის გამოყოფს ნიტრატებს ეს მავნებელია თქვენი ჯანმრთელობისათვის, ბოსტნეული ცოცხალი სახით უნდა მიირთვათ აუცილებლად. 1755 2-ს მოსწონს 2-ს არა
|