x
image
beroo
აჯაფსანდალი
imageსაჭირო ინგრედიანტები:


2 კგ.ბადრიჯანი

1 კგ პამიდორი

3-4 ც.ბულგარული წიწაკა (წითელი)


2 ც. სტაფილო

1 კონა მწვანილი (ქინძი, ოხრახუში რეჰანი და კამა.ცოტ-ცოტა საერთო ჯამში ერთ კონას უნდა შეადგენდეს.)



მომზადების წესი:გათლილი, რგოლებად დაჭრილი ბადრიჯანი შევწვათ ორივე მხრიდან, პამიდორი დავჭრათ წვრილად, ცალკე ზეთში მოვშუშოთ ხახვი, წვრილად დაჭრილი სტაფილო და წითელი ბულგარული წიწაკა.ასევე ცალკე ზეთში შევწვათ კარტოფილი.ღრმა ჭურჭელში ფენებად ჩავაწყოთ ბადრიჯანი, შემდე მოშუშული ხახვი, შემწვარი კარტოფილი.წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, კამა ავურიოთ წვრილად დაჭრილ პამიდორში, დავუმატოთ მარილი, წიწაკა და მოვასხათ ქვაბში ჩალაგებულ ბადრიჯანს და კარტოფილს.

2
1883
7-ს მოსწონს
ავტორი:beroo
beroo
1883
  
2013, 4 თებერვალი, 23:38
მარტო ზეთი იქნება.
0 1 2