ჯანმრთელი კვება 7 ყველაზე გავრცელებული პროდუქტი, რომლის გაცხელებაც დაუშვებელია. 2016, 17 აპრილი, 14:21 ბევრი ჩვენთაგანი აცხელებს საკვებს, რომელიც წინა საუზმიდან ან ვახშმიდან შემორჩა. ცხელი საკვები ბევრად გემრიელია, მაგრამ არის ისეთი საკვები პროდუქტები, რომლის გაცხელებაც დაუსშვებელია ჩვენი ჯანმრთელობისათვის. ეს საკვები პროდუქტებია: 1) ისპანახი. ექსპერტების აზრით ისპანახი მომზადებისთანავე უნდა მიირთვათ. 2)ნიახური, ხშირად იყენებენ ამ მცენარეს სუპებში და ის არავითარ შემთხვევაში არუნდა გავაცხელოთ. 3) კარტოფილი, ექსპერტების დასკვნით კარტოფილი მომზადებიდან 24 საათის შემდეგ კარგავს მის ჯანსაღ თვისებებს და მისი გაცხელება არ შეიძლება . 4) კვერცხი, დაუშვებელია მომზადებული კვერცხის გაცხელება. 5) ქათამი, ქათმის ხორცის გაცხელება შეიძლება მაგრამ ისეთი სალათის ან კერძის გაცხელებაა დაუშვებელი სადაც ქათმის ხორცია გამოყენებული. 6)ჭარხალი, ჭარხლის კერძი არუნდა გავაცხელოთ, 7) სოკო. სოკოს გაცხელება არ შეილება რადგან სარისკოა რომ ადამიანი მოიწამლოს თუ ის მიირთვა გაცხელების შემდეგ. 2458 5-ს მოსწონს
|