x
image
პროფესორი
ძროხის ხორცის ჩახოხბილი(მომზადება)

მასალა:ძროხის ხორცი(სუკი)-1კილოგრამი, პომიდორი-1კილოგრამი, კარაქი- 3სუფრის კოვზი, ხახვი- 4-5თავი, მწვანილი- 3-3ძირი, მარილი გემოვნებით.


მომზადება:ქონისა და ძარღვებისგან გავანთავისუფლოთ ძროხის სუკი, გავრეცხოთ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.ჩავყაროთ ქვაბში, დავამატოთ კარაქი, ხახვი და ერთად მოვხრაკოთ, გარეცხილი პომიდორი დავმდუღროთ, კანი მოვაცილოთ, დავჭრათ და მოვათავსოთ მოხრაკულ ხორცში.როცა მზად იქნება, შევანელოთ მარილით, მწვანილი(ქინძი, ოხრახუში, კამა, რეჰანი).

image


0
300
6-ს მოსწონს
ავტორი:პროფესორი
პროფესორი
300
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0